Zonneboiler

Zonneboiler icm vloerverwarming

Mogelijk bent u wel eens in een huis geweest met vloerverwarming, of heeft uw pand nu al vloerverwarming. Vloerverwarming is een hele comfortabele manier om uw huis te verwarmen, maar dit niet alleen. Vloerverwarming kan ook een hele duurzame manier zijn om uw huis te verwarmen en dit kan leiden tot kostenbesparingen. Het is goed dat u nagaat wat er allemaal mogelijk is met een zonneboiler en met vloerverwarming. Steeds meer mensen maken de keuze voor een combinatie, gaat u dat ook doen? Leest u de mogelijkheden maar eens door en dan ontdekt u vanzelf hoe u uw woning het beste kunt verwarmen.

Waarom kan vloerverwarming een duurzame manier van verwarmen zijn?

zonneboilerDe temperatuur van het water die nodig is bij vloerverwarming ligt veel lager dan bijvoorbeeld bij radiatorverwarming. Dit komt omdat de ruimte over een veel grote oppervlak verwarmt wordt. Doordat de temperatuur van het water bij vloerverwarming lager ligt, is deze veel makkelijker aan te sluiten op een zogenaamde zonneboiler. Een zonneboiler is een installatie die de warmte van de zon opvangt en hiermee het water wat nodig is voor de verwarming van uw gebouw (voor)verwarmt.

De zon verwarmt u nog steeds, ook als ze al onder is…

Ook als de zon onder is gegaan kan ze u nog steeds van warmte voorzien. Doordat de zon overdag het water voor de vloerverwarming heeft voorverwarmd, hoeft uw cv ketel een stuk minder te energie te verbruiken om het water voor uw vloerverwarming op de juiste temperatuur te krijgen. Op deze manier bespaart u energie en door energie te besparen bespaart u weer geld!

Kom in contact met installateurs

Wil je een zonneboiler kopen? Zoek dan niet verder. Met het onderstaande formulier kom je in contact met 6 installateurs bij jou uit de regio. Vul het formulier binnen enkele minuten in en je ontvangt tot wel 6 offertes, je vergelijkt zelf en bespaart tot wel 40% op de kosten.

Wat kost vloerverwarming precies?

Aangezien het om maatwerk gaat kunnen de prijzen flink verschillen per installateur. Verstandig is daarom om te vergelijken. Vul hieronder je postcode in, vervolgens het formulier en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale specialisten.