Natsysteem vloerverwarming

Een natbouw vloerverwarming is een systeem waarbij de buizen en slangen van een vloerverwarming in een cement laag geplaatst worden, dit wordt ook wel infrezen genoemd (anders dan bij een droogbouw systeem). Er moet een wapening zijn om de werking van het krimpen en uitzetten goed te beheersen van de verwarmingsbuizen. Een standaard wapeningsnet kan hierbij gebruikt worden. Een staalvezelwapening is echter ook een goed idee.

vloerverwarming natbouw systeemZelf je natsysteem vloerverwarming plaatsen?

Als je zelf je natsysteem vloerverwarming wilt plaatsen dan heb je de volgende zaken nodig. We zullen je een opsomming geven om je een beter inzicht te geven in wat je nodig hebt. Hier volgt het overzicht:

  • Je hebt een vloerverwarming verdeler nodig
  • Je hebt een 16 millimeter euro conus aansluit koppeling nodig
  • Je hebt een vloerverwarming buis nodig 100 meter en 16 millimeter.
  • Je hebt negentig graden bocht ondersteuning nodig
  • Je hebt een buizen snijder en een calibrator nodig
  • Ook heb je verschillende isolatiematerialen nodig

Het is slechts een greep van de materialen welke je nodig hebt.

Een natsysteem vloerverwarming aan laten leggen door een expert

Natuurlijk is het beter om het hele natsysteem vloerververwarming systeem aan te laten leggen door een vakman. Een vloerverwarmingsspecialist plaatst dagelijks vloerverwarmingssystemen en kunnen daardoor een veel beter eindresultaat leveren.  Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar alle opties om een mooie vloer te krijgen.

Vrijblijvend advies aanvragen?

De vraag is hoe je in een betrouwbare en toch betaalbare specialist vind in jouw regio. Het beste wat je kunt doen is meerdere offertes van vloerverwarmingsbedrijven uit jouw regio vergelijken. Dit kun je doen door dit formulier in te vullen. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend advies en prijsopgaven van verschillende specialisten. Je vergelijkt en kiest de beste deal. Zo weet je zeker dat je niet teveel gaat betalen.

Kies voor kwaliteit!

Het is natuurlijk ook bij een natsysteem vloerverwarming belangrijk om te kiezen voor goede kwaliteit materiaal. Kies ook voor vakmensen die jarenlange ervaring hebben en over de kennis beschikken. Vaak is iets meer betalen nu, goedkoper op de lange termijn.

Lees ook meer informatie over:

Wat kost vloerverwarming precies?

Aangezien het om maatwerk gaat kunnen de prijzen flink verschillen per installateur. Verstandig is daarom om te vergelijken. Vul hieronder je postcode in, vervolgens het formulier en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale specialisten.