Vloerverwarming voordelen

voordelen vloerverwarming

Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk als je een vloerverwarming laat installeren. Er zijn volop vloerverwarming voordelen waar je volop van kunt genieten. Laten we in dit artikel de belangrijkste voordelen van een vloerverwarming voor je opsommen. Het is goed om te weten welke punten het belangrijkste zijn om te kiezen voor een vloerverwarming.

Vloerverwarming

7 belangrijke punten om voor een vloerverwarming te kiezen!

Hieronder zullen we de belangrijkste punten van een vloerverwarming voor je opsommen. Hierdoor is het mogelijk om te ontdekken waarom je juist voor een vloerverwarming moet kiezen. Laten we hier de mogelijkheden opsommen. De voordelen van een vloerverwarming:

  1. Je kunt lekker met blote voeten over de vloer lopen. Zeker met een koude winter buiten is het heerlijk om met je blote voeten naar die witte sneeuw te gaan kijken.
  2.  De woning wordt mooi gelijkmatig verdeeld verwarmd. Er zijn niet koude en warme delen in een kamer.
  3. Je hebt geen grote en vervelende radiatoren nodig. Je krijgt dus meer ruimte in je huis en je hoeft niet bang te zijn om je hoofd te stoten aan een radiator. Ook heb je geen radiator put nodig om de radiator te verbergen.
  4. Een vloerverwarming systeem zorgt ervoor dat je woning meer waard wordt!
  5. Een vloerverwarming systeem wordt steeds vaker gekozen en je deinst dus mee op een opgaande trend.
  6. Jaarlijks kun je tot 180 m3 gas besparen wat neerkomt op 117 euro per jaar bij een gasprijs van 0.65 eurocent (dit is exclusief de vaste kosten van je stookkosten).
  7. Vloerverwarming is ook in de zomer te gebruiken! Je kunt er namelijk mee koelen

Lees ook: nadelen vloerverwarming.

Een heerlijk warm huis!

Het grootste voordeel van een vloerverwarming is natuurlijk dat je een lekker warm huis krijgt. Het is heerlijk om de warmte van de vloerverwarming om je hele lichaam heen te voelen. Wees slim en ontdek ook de mogelijkheden van een mooie en warme woning:

Wat kost vloerverwarming precies?

Aangezien het om maatwerk gaat kunnen de prijzen flink verschillen per installateur. Verstandig is daarom om te vergelijken. Vul hieronder je postcode in, vervolgens het formulier en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale specialisten.