Gietvloer vloerverwarming

vloerverwarmingGietvloer in combinatie met vloerverwarming

De gietvloer is zonder twijfel één van de populairste vloeren van het moment. Steeds meer mensen kiezen er echter niet alleen voor om dit type vloer in hun woning te installeren, daarnaast voorzien ze hem ook steeds vaker van vloerverwarming. Vloerverwarming en een gietvloer vormen eigenlijk een perfecte combinatie. Mensen die een gietvloer hebben kiezen er namelijk vaak voor om op blote voeten of sokken in huis rond te lopen omdat ze toch het risico niet lopen in een gleuf vast te zitten. Door te kiezen voor vloerverwarming in huis zorg je er daarnaast meteen voor dat je altijd over een comfortabel gevoel aan de voeten kan beschikken en dat is uiteraard altijd mooi meegenomen.

Altijd een strak en modern interieur

Door te kiezen voor een gietvloer kies je steevast voor een modern uitziend interieur. Veel mensen storen zich echter aan het feit dat in hun interieur op de meest ongewenste plaatsen radiatoren de kop opsteken. Door te kiezen voor vloerverwarming behoort dit echter definitief tot het verleden. In principe kan vloerverwarming aanzien worden als een oppervlakte die bestaat uit één grote radiator. Deze radiator bevindt zich echter onder het vloeroppervlak waardoor deze aan het oog wordt onttrokken en geen belemmering meer vormt. Dat is echter niet alles, want naast het feit dat je interieur er op deze manier een behoorlijk stuk strakker komt uit te zien ben je meteen ook altijd verzekerd van lekker warme voeten in huis!

Energiebesparende werking van gietvloeren en vloerverwarming

Van gietvloeren weten we dat ze probleemloos kunnen worden voorzien van een degelijke isolatie waardoor ze bijzonder geschikt zijn om de warmte in een ruimte vast te houden. Dat is echter niet alles, want door ze te combineren met vloerverwarming kies je voor één van de milieuvriendelijkste mogelijkheden op de markt. Vloerverwarming staat alom bekend als een zeer eenvoudige manier om energie te besparen terwijl er toch een heel gezellig en warm leefklimaat wordt gecreëerd. Door te kiezen voor een gietvloer in combinatie met vloerverwarming kies je voor een zeer duurzame oplossing waar je waarschijnlijk je hele leven lang plezier van zult ondervinden.

Wat kost vloerverwarming precies?

Aangezien het om maatwerk gaat kunnen de prijzen flink verschillen per installateur. Verstandig is daarom om te vergelijken. Vul hieronder je postcode in, vervolgens het formulier en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale specialisten.